7 Aralık 2009 Pazartesi

köfte yağmuru

filmin tanıtımı:
Sevilen çocuk kitabından uyarlanan destansı boyutlardaki bu komik macera, yiyeceğin gökten yağmur gibi yağdığı bir kasabayı anlatıyor.
Hevesli bir mucit olan Flint Lockwood, şimdiye kadar üretilen en tuhaf cihazların çekingen dahisidir. Tüm icatları, yaşadığı küçük kasabanın başına dert açsa da Flint, insanları mutlu edecek bir şey yaratmakta kararlıdır.
Flint, “suyu yiyeceğe dönüştürmek” için tasarladığı yeni makinesini, kaza ile kasaba meydanını yok edip bir roket gibi bulutlara doğru fırladığında, mucitlik kariyerinin sona erdiğini düşünür. Ancak şaşırtıcı bir durum olur; gökten çizburger yağmaya başlar.
Makinesi gerçekten çalışmaktadır! Yemekli hava durumu anında başarı kazanır ve Flint, kasabaya kendi deyimiyle “tarihin en büyük hava fenomeni”ni incelemeye gelen hava durumu sunucusu Sam Sparks ile arkadaş olur.
İnsanlar büyük bir açgözlülükle daha çok yemek istediklerinde, makine garip davranmaya başlar ve makarna kasırgaları ve dev köfteler üretmeye başlar. Şekerleme dağlarının ve kavun dalgalarının altında gömülmek üzere olan kasabanın kaderi, Flint ve Sam’in uzmanlık alanlarını birleştirerek makineyi durdurup, her şeyi yoluna koymalarına bağlıdır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu ara çok geziyorum farkındayım işi gücü bıraktım demiştim ya aynen öyle!
Sinemada en son köfte yağmurunu izledik,
3 boyutlu olduğu için tercih ettik, fena değil eğlenceli bir film ama tabi daha çok çocuklar için yapılmış diyebilirim.
sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

güzel insanlardan güzel sözler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...